Újabb Lombard közönségtalálkozó


2011-04-14 18:25:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb Lombard közönségtalálkozó főképe
A héten már második közönségtalálkozóján vettek részt a Lombard Pápa játékosai. Hétfőn Gyömbér Gábor, Dlusztus András, Ceasar Quintero és Vadim Zulevs, ma délután pedig Takács Péter, Rajnay Attila, Farkas Attila, Glatz Lajos technikai vezető és a Lombard vezetőedzője, Véber György látogatott a Tarczy Lajos Általános Iskolába, ahol a diákok és szüleik is találkozhattak a pápai kedvencekkel. Az összejövetelen először Venczel Csaba, az intézmény igazgatója köszöntötte a megjelenteket.
- A mai nap célja nem elsősorban a játékostoborzás, hanem a szurkolói eszme erősítése, illetve az, hogy a gyerekek és szüleik kicsit közelebbről is megismerkedhessenek a játékosokkal. Ennek első állomásaként hétfőn közel 650 diáknak nyílt lehetősége arra, hogy a Lombard négy labdarúgója találkozhasson, ez a kezdeményezés tanulóink körében nagy sikert aratott. Bízom benne, hogy a mai nap is hasonló sikerrel zárul majd.
Véber György röviden szót ejtett eddigi pápai edzősködéséről, az NB II-es feljutástól egészen napjainkig. A vezetőedző elmondta, Pápán minden körülmény adott ahhoz, hogy szép sikereket érjen el a csapat, a jelenlegi hetedik hellyel pedig még elérhető a kitűzött cél is.
- Az első hatban szeretnénk zárni a bajnokságot, ami mondanom sem kell, óriási eredmény lenne. Amennyiben ezt sikerülne elérni, akkor már a határait feszegetnénk a lehetőségeinknek. Jövőbeni célokat felesleges megfogalmazni, május 22-én játszuk az utolsó bajnokinkat, bízom benne, hogy addigra olyan eredmények állnak majd a nevünk mellett, amik feljogosítanak minket az előbb említett helyezés valamelyikének eléréséhez. Ehhez szükség van a drukkerekre is, örülnénk, ha minél többen jönnének ki a mérkőzésekre.
A szurkolói kérdéseket követően egy rövid műsor erejéig bemutatkoztak a Lombard Pápa igen dekoratív pom-pom lányai, majd a Lombard képviselői autogramokat és csapatképeket ajándékoztak a megjelent drukkereknek. A labdarúgókkal nemcsak a Tarczyban lehetett találkozni, a tervek szerint a közeljövőben a csapat képviselői több pápai iskolába is ellátogatnak majd, emellett a klub marketing csoportja több meglepetéssel is készül a szezon további időszakára nézve.
A Lombard Pápa szombaton 18 órától a Budapest Honvéd csapatát fogadja a Perutz Stadionban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!