Labdarúgás: Mindkét pápai csapat elvérzett a megyei selejtezőn


2011-04-14 13:49:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Labdarúgás: Mindkét pápai csapat elvérzett a megyei selejtezőn főképe
A megyei nagypályás általános iskolás diákolimpiai döntő selejtezőinek adott otthont ma délelőtt a Spartacus pálya, a PGSZKI-, és a Perutz stadion műfüves pályája. A három helyszínen összesen kilenc alakulat mérkőzött meg egymással körmérkőzéses rendszerben, a csoportgyőztesek a holnapi megyei hármas döntőben folytathatják a küzdelmeket. A megyein két pápai csapatnak szoríthattunk, városunkat a Munkácsy és a Weöres képviselte. A Munkácsy egy győzelemmel és egy döntetlennel zárta a napot, a továbbjutáshoz az utolsó meccsen a gólarányt kellett figyelnie Oroszvári Péter csapatának.
- A Balatonfűzfő ellen fordulatos meccset játszottunk, hol mi vezettünk, hol az ellenfél, végül igazságosnak mondható 4-4-es döntetlen született – emlékezett vissza Oroszvári Péter. A Veszprém ellen simán nyertünk, az első félidőt követően 4-1-re vezettünk, fordulás után ismét eredményesek voltunk, majd több 100 százalékos ziccerünk is volt, amik kimaradtak, a hajrára pedig szétestünk, talán el is fáradtunk, így maradt az 5-1.
Sajnos a Munkácsynak nem volt szerencséje, a balatonfűzfőiek ugyanis öt góllal legyőzték a veszprémieket, így jobb gólaránnyal előbbi gárda jutott a holnapi fináléba.
A Weöres első meccsén simán kikapott a Tapolcától, a pápaiak második mérkőzésükre viszont összekapták magukat és 4-3-ra legyőzték a Balatonfüredet. A csoportgyőztes veretlenül Tapolca lett, míg a C csoportból Ajka készülhet a holnapi találkozókra.

Eredmények:
A csoport
Balatonfűzfő – Munkácsy 4-4
Munkácsy – Veszprém 5-1
Balatonfűzfő – Veszprém 8-3

B csoport
Weöres – Tapolca 0-5
Balatonfüred – Weöres 3-4
Tapolca – Balatonfüred 6-2

C csoport
Ajka – Borzavár 8-0
Borzavár – Inota 0-5
Ajka – Inota 4-0

A holnapi hármas döntőbe – melyet a Spartacus pályán rendeznek – Balatonfűzfő, Tapolca és Ajka jutott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!