A Tarczyba látogattak a Lombard labdarúgói


2011-04-11 14:42:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Tarczyba látogattak a Lombard labdarúgói főképe
Rocksztárnak kijáró fogadtatásban volt része ma délelőtt Gyömbér Gábornak és Dlusztus Andrásnak, akik a Tarczy Lajos Általános Iskolába látogattak, ahol az intézmény tanulóival találkoztak. A két fiatal labdarúgó nem érkezett üres kézzel a közönségtalálkozóra, hiszen csapatfotókat illetve autogramokat ajándékoztak a tanulóknak. A találkozó célja az volt, hogy a diákok kicsit közelebbről is megismerkedhessenek a játékosokkal illetve betekintést nyerhessenek a klub mindennapjaiba, a mérkőzések, edzések hangulatába. A mai alkalom nem az utolsó volt, hiszen a klub vezetősége április 14-én csütörtökön 16 órától újabb közönségtalálkozót tart a Tarczy aulájában, ahol további kedvencekkel találkozhatnak szülők, diákok és tanáraik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!