Mozgássérült teke: Tavasz Kupa


2011-04-10 13:43:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mozgássérült teke: Tavasz Kupa főképe
A Mozgássérültek Bástya Sportegyesülete évente két alkalommal rendez hazai versenyt. Októberben a Dolgos Gyula Emlékversenyre várják a csapatokat, míg március végén, április elején a Tavasz Kupának ad otthont az Elekthermax Vasas tekecsarnoka. A hétvégi versenyre a házigazdák mellett öt csapat érkezett.
- A szombathelyi két alakulat mellett Győr, Oroszlány és a Szegfő Klub sportolói fogadták el a meghívásunkat – mondta Németh Ottóné egyesületi elnök. A létszámra sem lehet panasz, 74 tekéző és 16 sakkozó küzd meg a legjobbaknak járó trófeáért. A versengés mellett természetesen törekszünk a baráti kapcsolatok ápolására, bízom benne, hogy a hétköznapok nehézségeit - ha csak egy napra is - de sikerül feledtetni a jelenlévőkkel. Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóink, köztük az Önkormányzat segítségét, hálásak vagyunk azoknak is, akik adójuk 1 százalékát ajánlották fel – mondta Németh Ottóné.
Az egyesület távolabbi tervei között egy szombathelyi meghívásos verseny mellett egy vépi három napos program is szerepel, de a Bástya SE sportolói idén még Győrbe és Szerbiába is szeretnének ellátogatni.

Eredmények:

Sakk
Teke nők
Teke férfiak

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!