Megszerezte első tavaszi győzelmét a Lombard II


2011-04-09 21:05:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB III-as bajnokság 21. fordulójában Nagy Mihály csapata Csornára látogatott. A mieink idegenben szerettek volna javítani pocsék tavaszi mérlegükön. Viharos erejű szélben, göröngyös pályán játszott a két csapat. A vendégek agresszívan kezdtek és ennek a 19. percben meg is lett az eredménye, Füredi labdájával Csepregi lépett ki és lőtt a kapuba. A 59.percben Somogyi szabadrúgásából Domján fejelt gólt. A 68. minutumban Peric emelt Csepregi elé, aki kilőtte a rövid sarkot. A 77. percben Venczel állította be a végeredményt, Csepregi labdájából szépen emelt a kapus fölött a hálóba. A vendégek végig fölényben voltak és magabiztosan nyertek, valamint Páli Márk személyében egy saját nevelésű újoncot avattak.

Csorna – Lombard Pápa II 0-4 (0-1) Gól: Csepregi 2, Domján, Venczel

Lombard Pápa II: Hajgató – Domján, Tóth G., Karácsony, Kaszás – Peric (Megyesi P.), Dóczi, Somogyi – Csepregi (Szabó D.), Venczel, Füredi (Páli)

Jó: Hajgató, Tóth G., Karácsony, Csepregi, Venczel

Nagy Mihály: - Az első félidőben szervezetten, de gyenge technikai színvonalon játszottunk, ezért nem tudtuk már ekkor eldönteni a mérkőzést. Szünet után pontosabbak lettünk és megérdemelten győztünk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!