Népszerű volt a húsvéti játszóház a nagycsaládosoknál


2011-04-09 17:17:15  | cikk: mo  | 


Népszerű volt a húsvéti játszóház a nagycsaládosoknál főképe
Közel 100 felnőtt és gyermek fordult meg ma délután az Edvy Malom Fogadóban a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) húsvéti játszóházában. A program népszerűsége talán azért sem meglepő, mivel a sokgyermekes szülők már hetekkel korábban megkezdik az ünnepi készülődést. Így történt ez ma is: a kézműves játszóházban készültek a színes tojások, tojásfa díszek, papírvirágok és egyéb vidám, tavaszi hangulatot sugárzó lakásdíszek. A kézműves foglalkozás lebonyolítását a PÁNKE végezte, az egyesület saját erőből biztosította a kellékeket, de nagy segítséget nyújtott a Pápai Anyák Karitatív Klubja (PAKK) vezetője, Csiszár Viktória és az Edvy Malom Fogadó – tudtuk meg Krasztel Lászlónétól, a PÁNKE elnökétől. 

A 20 tagcsaládot tömörítő egyesület elnöke kihangsúlyozta azt is, fontos számukra, hogy összefogják a családokat, és felhívják a figyelmet a gyermekvállalás örömeire és fontosságára. Ezt a célt szolgálja következő rendezvényük is, melynek keretében Pápa Város Fúvószenekara vezetésével babakocsis felvonulást szerveznek a belvárosban. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak a kisgyermekes szülők vehetnék részt a programon, a szervezők bárkit szívesen látnak – emelte ki Krasztel Lászlóné. A Család Nemzetközi Napja elnevezésű rendezvényt május 15-én tartják a Március 15. téren. Krasztel Lászlóné elárulta, nagy előrelépést tettek abban is, hogy szervezetüket ma már a több mint 20 éves múltra visszatekintő Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagszervezeteként jegyzik, így tagjaik nemcsak a helyi, hanem az országos egyesület nyújtotta előnyöket is élvezhetik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!