A PGSZKI nyerte a városi középiskolás lánytornát


2011-04-08 16:21:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A PGSZKI nyerte a városi középiskolás lánytornát főképe
A Petőfi, a Türr, a PGSZKI és a Református Gimnázium V.-VI. korcsoportos lány csapatainak rendeztek diákolimpiai tornát ma délelőtt a Spartacus pályán. A bajnokság arról döntött, hogy melyik iskola képviseli városunkat az április 16-ai megyei döntőn Veszprémben. A kupán körmérkőzéseket követően derült fény a győztes kilétére. A lányoknak nemcsak az ellenféllel - olykor a labdával - hanem az orkán erejű széllel is meg kellet küzdeniük. A végső győztes veretlenül, mindössz egy bekapott góllal végül a PGSZKI csapata lett, Pődör Ákos szerint szerencsés összetételű gárda állt rendelkezésére.
- Csapatomban vannak olyanok, akik ügyesen bánnak a labdával és vannak olyanok is, akik rendkívül mozgékonyak a pályán. Ennek a kettőnek a szerencsés egyvelegével magyarázható az első helyünk. A pályán jól látható, hogy néhány játékosom már az általános iskolában is foglalkozott ezzel a játékkal, ez a sorozat a továbbtanulás után sem szakadt meg, hiszen heti rendszerességgel tartunk edzéseket. A megyein való szereplésünket nagyban befolyásolja a sorsolás, Veszprém kiemelkedik a mezőnyből, hiszen ott komolyan foglalkoznak a női labdarúgással, emellett az ajkaiak is ügyesen bánnak a labdával. Mi mindent el fogunk követni a minél sikeresebb szereplés érdekében, de a legfontosabb, hogy a lányok játszanak, mozogjanak, jól érezzék magukat a pályán.

Eredmények:
Petőfi - Türr 0-2
Református - PGSZKI 1-2
Petőfi - Református 0-2
Türr - PGSZKI 0-2
Református - Türr 3-0
Petőfi - PGSZKI 0-4

Végeredmény:
1. PGSZKI
2. Református
3. Türr
4. Petőfi

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!