Piknik, medvehagymával


2011-04-08 13:07:20  | cikk:  | 


Piknik, medvehagymával főképe
A tavasz, az első nap sugara, a frissítő zöld növények megjelenése, az együttlét öröme volt a fő motiválója az Egyesített Szociális Intézmény Támogató Szolgáltatása által szervezett délutánnak.
A Fogyatékosok Nappali Intézményének az ellátotti csoportja a programot közös erdei medvehagyma gyűjtéssel kezdte. A huszárokelőpusztai helyszín mind a piknikezéshez, mind a fokhagyma illatú, bélfertőtlenítő, emésztést segítő, jótékony hatású medvehagyma szedéshez kiválóan alkalmas helyszínnek bizonyult.
A kosarakba gyűjtött zsenge, haragoszöld hagymalevelek a szépen megterített asztalon a sült szalonna és zsíros kenyér feltétjét, zöldség köretét szolgálták.
A jóízűen elfogyasztott lakomát, hosszú gyaloglás követte, melynek jutalma az erdei tó látványa és a kellemes fáradtság volt.
A kalandokkal, vidámsággal teli túrát példaértékűen, fáradhatatlanul teljesítette a fogyatékkal élők csoportja, ami az ő esetükben külön is csoda.
Kitartásból, önfeledt élménybefogadásból jelesre teljesítettek a résztvevők.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!