Atlétika: Bakony Kupa


2011-04-07 19:40:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Atlétika: Bakony Kupa főképe
A tavasz beköszöntével megkezdődtek városunkban az atlétika versenyek. Ennek első állomásaként a városi középiskolák tanulói egyéni és csapatversenyben indultak a mai Bakony kupán, távolugrás, súlylökés, 200-400-1500 méteres futás, 4x100 méteres valamint 4x400 méteres váltó számokban. A városi középiskolák közül a Református Gimnáziumot leszámítva az összes intézmény képviseltette magát. A versenyről Koncz János, a Versenybíróság elnöke számolt be.
- A testnevelők kérésére a Pápai Gazdasági Szakképző Iskolát külön pontozzuk, magyarán a volt Közgáz és a volt Mező külön indult, így mivel egy iskolát csak három versenyző képviselhetett, tovább nőtt az indulók száma. Szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadott minket, így ragyogó napsütésben, megfelelő indulólétszámmal tudjuk lebonyolítani a városi versenyt. Az elért eredmények biztatóak a későbbi városi és megyei versenyekre nézve, a Pápai SE atlétái is esélyeshez méltóan szerepeltek.

Az eredmények itt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!