Labdarúgás: A Munkácsy utazik a megyei döntőre


2011-04-07 10:57:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Labdarúgás: A Munkácsy utazik a megyei döntőre főképe
A Spartacus pályán négy csapat, Pápakovácsi, a Munkácsy, a Weöres és Nemesszalók mérkőzött meg egymással. Nem volt tét nélküli a torna, hiszen a nagypályás diákolimpiai verseny győztese képviselheti városunkat a jövő heti megyei finálén. Esélyeshez méltóan a Weöres és a Munkácsy is nagy gólkülönbséggel nyerte saját mérkőzését, a két városi intézmény között pedig egy utolsó percben szerzett szabadrúgásgól döntött a Munkácsy javára, így a tavalyi évhez hasonlóan idén is Oroszvári Péter csapata utazhat a megyeire.
- Szerencsére jó játékot produkáltak ma a gyerekek, játék is volt a pályán, ami gólban sajnos nem mutatkozott meg. Ősszel kikaptunk Weörestől, nem is olyan régen pedig döntetlenre végeztünk ellenük, a mai összecsapás tipikus egygólos meccs volt. Sajnos jelenleg kapusgondokkal küszködünk, bízom benne, hogy a megyeire ez a probléma is megoldódik. A sorsolásnál mivel ma első helyen végeztünk, kiemeltek leszünk, így akit mellénk sorsolnak papíron gyengébb játékerőt képvisel, de lebecsülni senkit nem szabad, hiszen bármi előfordulhat.

Eredmények:
Munkácsy – Nemesszalók 8:0
Weöres – Pápakovácsi 6:0
Munkácsy – Weöres 1:0

Végeredmény:
1. Munkácsy
2. Weöres
3. Pápakovácsi
4. Nemesszalók

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!