Éjszakai Sportprogram a Sportcsarnokban


2011-04-06 23:45:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Éjszakai Sportprogram a Sportcsarnokban főképe
A Jókai Mór Művelődési Központ főszervezésében évek óta sikerrel zajlik a Városi Sportcsarnokban az Éjszakai Sportprogram elnevezésű rendezvény. A szervezők elsősorban a középiskolás fiatalokat, ifjúsági közösségeket célozták meg a mai este során is, a nap célja az egészséges életmód és a mozgásgazdag életvitel népszerűsítése volt. Az este programját Szabadkai Verita művelődésszervező ismertette.
- A nap első programjaként a Pápai Gazdasági Szakképző Iskolában közel 30 hölgy részvételével fitness aerobic órát tartott Laukó Nóra aerobic edző. A Sportcsarnokban 21 órától a jó hangulatot a Black Bunny Rock ’n Roll Club és a Crazy Dance SE táncosai alapozták meg, majd kispályás foci és streetball bajnokság várta a fiatalokat. A mérkőzésekre való bemelegítést Szűcs Lajos, a Lombard Pápa csapatkapitánya vezényelte. Ebben az évben is a labdarúgás a legnépszerűbb, mutatja ezt az is, hogy 20 feletti a nevező csapatok száma. A mai napot egy drogprevenciós programnak is szántuk, szeretnénk, ha a középiskolások körében csökkenne az alkoholfogyasztás, illetve célunk az is, hogy minél többen hagyjanak fel a dohányzással.
A Sportcsarnok mellett a labdajátékokkal egyidőben gördeszka, görkorcsolya, BMX bemutatót tekinthettek meg az érdeklődők.

Az eredmények itt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!