90 éves a Pápai Nők Klubja legidősebb tagja


2011-04-05 17:30:49  | cikk: mo  | 


90 éves a Pápai Nők Klubja legidősebb tagja főképe
Különleges eseményre várta tagjait a Pápai Nők Klubja ma délután a Pedagógus Művelődési Házban. A városban legkorábban alakult, 42 éve működő klub életében először fordult elő, hogy a születésnaposok köszöntése alkalmával egy 90 éves tagjukat üdvözölhetik születésnapján.

A klub minden évben júniusban köszönti kerek születésnapjukat ünneplő tagjait, ám ezúttal kivételt tettek, hiszen Cseh Irén özv. Horváth Józsefné éppen a mai napon, április 5-én – amikor egyébként a klub összejövetelt is tartott volna – ünnepli 90. születésnapját. Szabó Gyuláné, a klub vezetője és a szervezők ezért úgy gondolták, nem lehet ennél megfelelőbb időpontot találni az ünneplésre. Az alkalmon 11 kerek születésnapost köszöntöttek versekkel, dalokkal és természetesen az ajándékok sem maradtak el. Az ünnepelteket külön köszöntötte a klub vezetője, a Pedagógus Művelődési Ház intézményvezetője Kerecsényi Zoltán és Schmidt Dezsőné, a Pedagógus Művelődési Ház alapítványának kuratóriumi elnöke.

Kiemelt figyelmet kapott özv. Horváth Józsefné, aki eltelt 90 évével egyben a legidősebb tagja a Pápai Nők Klubjának. A rendezvényen az ünnepeltet tortával, virágcsokorral és természetesen szép szavakkal halmozták el. Az ünnepi alkalmon részt vett Horváth Józsefné két unokája és dédunokája is, aki verssel kedveskedett szeretett dédnagymamájának. A pezsgőbontás után a klub tagjai – a fiatalokat is meghazudtoló módon – tánccal, mulatsággal folytatták az ünneplést.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!