Három pápai érem az országos úszó diákolimpiai döntőn - Szedlák Fanni országos bajnok!


2011-04-05 14:08:59  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: puse.hu  | 


Három pápai érem az országos úszó diákolimpiai döntőn - Szedlák Fanni országos bajnok! főképe
Április első hétvégéjén Hódmezővásárhely városa adott otthont a III-IV. és az V-VI. korcsoportos Úszó Diákolimpia Országos Döntőjének. A Gyarmati Dezső Sportuszodában az úszók az iskoláik színeiben indultak nyolc egyéni és négy váltó versenyszámban. A pápaiakat a Pápai Úszó Sportegyesület szakmai stábja készítette fel. Az eredmények ismeretében elmondható, hogy az edzők remek munkát végeztek, hiszen a versenyzők kivétel nélkül megjavították egyéni legjobbjukat és a nagyon erős mezőnyben értek el kiváló eredményeket.
- Nagyon sikeres volt a verseny, hiszen Szedlák Fanni (Szent István, IV/B) 100 méteres gyorsúszásban aranyérmet szerzett és ezzel együtt elnyerte a „Magyar Köztársaság Diákolimpia bajnoka” címet – tájékoztatta lapunkat Kun-Szabó István, a Pápai Úszó Sportegyesület elnökségi tagja. Kocsis Eszter (Szent István) két egyéni számban 100 méter gyors-, és 100 méter hátúszásban is indult és mindkettőn bronzérmet érő helyezést ért el. Kertész Dávid (Türr) 100 mellen hetedik, Kertész Réka (PGSZKI) 100 gyorson kilencedik lett. Váltóban négy pápai érdekeltségű csapat indult, a lányoknál a Szent István iskolából a III/B a 9. helyen, a IV/B a 13.helyen, a III/A a 17.helyen zárta a rangsort. A fiúknál a Petőfi Gimnázium V-VI/A csapata a 12. helyen végzett.

További eredmények:
100 méter hát Bella Lúcia (PGSZKI) 13. hely
100 méter gyors Vikker András (PGSZKI) 16. hely
100 méter gyors Kopf Angéla (PGSZKI) 18. hely

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!