Pápai címvédés az Önkormányzati Kupán


2011-04-05 13:37:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai címvédés az Önkormányzati Kupán főképe
A sportversenyt immár 18. alkalommal rendezték meg április első hétvégéjén. Az elmúlt évben Tapolca, idén pedig Várpalota várta Veszprém megye kilenc településének - Berhida, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Tapolca, Veszprém, Várpalota, Pápa, Pápa Kistérség és Zirc önkormányzati képviselőit, közalkalmazottait. A város különböző sportlétesítményeiben a meghívott csapatok 13 sportágban - kispályás labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, tollaslabda, íjászat, teke, szellemi vetélkedő, sakk, darts, sudoku, zsetonszerző-, játékos sorversenyek, kötélhúzás - mérték össze erejüket és ügyességüket. Pápát két csapat képviselte, és igazán büszkék lehetünk a résztvevőkre, hiszen a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Pápai Önkormányzat végzett a rangsor élén, a Kistérség kollektívája pedig a negyedik helyen zárt. A legsikeresebben dartsban Halagh Tünde, sakkban Kanozsainé dr. Pék Mária, sudokuban dr. Áldozó Tamás, tekében Polgár Jenő szerepelt, hiszen kategóriájukban az első helyen végeztek, emellett a játékos sorversenyben, kötélhúzásban és a zsetonszerző versenyben szintén pápai csapatgyőzelmek születtek.

Az összesített pontverseny végeredménye:
1. Pápa 221 pont
2. Várpalota 151
3. Tapolca és Veszprém Megyei Önkormányzat 139
4. Pápai Többcélú Kistérségi Társulás 95
5. Balatonfűzfő 75
6. Balatonfüred 74
7. Berhida 73
8.Veszprém Megyei Jogú Város 66
9. Zirc 57

A XVIII. Önkormányzati Kupa eredményei ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!