NB III: Gólnélküli döntetlen Hévízen


2011-04-02 22:59:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB III-as labdarúgó bajnokságban a Lombard II a tabella harmadik helyén álló Hévíz otthonába látogatott. A hazaiak tavasszal még veretlenek voltak, míg Nagy Mihály tanítványai csak botladoztak a bajnokságban, nem csoda, hogy a Sopron át is vette a vezetést a bajnoki idényben. Ami a Hévíz elleni bajnoki krónikáját illeti, rossz állapotban lévő pályán játszottak a csapatok, ami nagyban befolyásolta a játék minőségét. Rengeteg kemény összecsapás, de kevés játék jellemezte a mérkőzést. A vendégek végigtámadták a mérkőzést, de nem tudtak élni a lehetőségeikkel, ezért meg kellett elégedniük a döntetlennel a rangadón.

Hévíz – Lombard Pápa II 0-0

Lombard Pápa II: Hajgató – Domján, Tóth G., Borsos, Kaszás – Peric (Wéninger), Dóczi, Németh – Megyesi P. (Szabó D.), Somogyi, Csepregi (Nyári)

Jó: Tóth G., Borsos, Kaszás, Németh

Nagy Mihály: Kiemelkedő játékvezetés mellett, nagyon rossz pályán végig támadtuk a mérkőzést, de minden adódó lehetőségünket elrontottuk. Erőtlen támadójátékunk miatt nem tudtunk nyerni.

A Lombard II április 9-én Csornára látogat, majd április 17-én a legfőbb rivális Sopront fogadja.

További eredmények:
Balatonfüred – Csorna 5-0
Lipót – ZTE II 2-2
Badacsonytomaj-Tapolca – Büki TK 3-0
MTE 1904 – Celldömölk 2-0

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!