Kézilabda: Az Ács otthonába látogatott a Bakonyerdő


2011-04-02 22:30:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB II-es bajnokság rájátszásának harmadik fordulójában a Bakonyerdő Pápa az Ácsi Kinizsi otthonában vizitált. Poór Tamás csapata a mérkőzést megelőzően a rájátszásban még veretlen volt, mint ismeretes, előbb legyőzték 33-31-re a Veszprémi Egyetemet, múlt héten Ajkán pedig 27-27-es döntetlent játszottak Tapolca ellen. A pápaiak az Ács otthonából is szerettek volna legalább egy pontot elhozni, ami végül nem sikerült, a mieink 15-13-as félidő után végül négygólos, 31-27-es vereséget szenvedtek. A fiaskó Poór Tamás vezetőedző szerint a gyenge támadójátékkal magyarázható.
- Az első félidőben a védekezésünk nem működött megfelelően, átlövésből sok gólt kaptunk. A második játékrészre előrébb toltuk a védelmet, aminek meg is lett az eredménye, hiszen sok labdát szereztünk, aminek többségét sajnos vissza is ajándékoztuk az ellenfélnek, ennek tudható be a vereség. Ha elöl hatékonyak tudtunk volna lenni, minimum egy pontot megérdemeltünk volna – mondta Poór mester.

Ácsi Kinizsi SC – Bakonyerdő Pápa 31-27 (15-13)

Pápai gólszerzők:
Takács Balázs 9
Szabó Tamás 8
Harcos Bertalan 3
Kapcsándi Zsolt, Kondor János, Nagy Péter 2
Reizinger Szabolcs 1

Az ifjúságiak a felnőttekkel ellentétben győztesen hagyták el a játékteret, 6-11-es félidőt követően Kapcsándi Zsolt tanítványai 15-25-re múlták felül ellenfelüket. Ezzel a diadallal a rájátszásban továbbra is makulátlanok ifjú kéziseink.

Ácsi Kinizsi SC – Bakonyerdő Pápa 15-25 (6-11)

Kapcsándi Zsolt: A játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelet, köszönöm a csapat összes játékosának a ma mutatott hozzáállását, remélem a jövőben is hasonló mentalitással fogunk pályára lépni.

Pápai gólszerzők:
Nagy Kristóf 11
Bors Patrik 7
Nagy Péter, Róth Gábor 2
Kiss Márton Titusz, Stall Levente, Tollner Balázs 1

A bajnokságban most egy hét szünet következik, legközelebb április 16-án Celldömölkre látogat a Bakonyerdő.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!