Fordított és győzött a Paks a Perutzban


2011-04-02 19:40:34  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Fordított és győzött a Paks a Perutzban főképe
A Monicomp Liga 21. fordulójában a bajnokság meglepetéscsapata, a pontvadászat harmadik helyezettje, a Paks látogatott Pápára. Véber György a Kaposvár és a Paks ellen hat pont begyűjtésével számolt, igaz a Sisa legénység ellen döntetlen született, de a fehér mezes paksiak legyőzésével ismét előkelő pozícióba került volna a pápai gárda.
Az első félidőben nem kényeztették el a csapatok a kilátogató mintegy 2000 nézőt, az első említésre méltó eseményt a 28. percben jegyezhettük fel, ekkor Bartha 25-ről egy sarokra tartó lövéssel tesztelte Szűcsöt, aki bravúrral szögletre tolta a labdát. A 40.percben Marics adott egy nagyszerű labdát Bárányosnak, aki Csernyánszki keze között öt méterről a kapu közepébe lőtt 1-0. A folytatásban - ahogy mondani szokták - az öltözőben maradt a hazai gárda, a második félidő 20. másodpercében egyenlített a Paks, Bartha fejelt Bödéhez, aki ki is használta a lehetőséget, és némi szerencsével a kapuba továbbította a játékszert 1-1. A 70. percben megszerezhette volna ismét a vezetést a Lombard, ám Supics életerős bombájánál Csernyánszki bravúrt mutatott be. Két perccel később jött a válasz, Sipeki labdáját Magasföldi emelte át Szűcs felett 1-2, amivel el is dőlt a három pont sorsa.
A Lombard Pápa újabb megnyert mérkőzést adott ki a kezéből és csak saját magának köszönheti, hogy ismét pontokat hullajtott saját közönsége előtt.

Véber György: Úgy érzem, hogy lassan saját magunkat tesszük nevetségessé. Irigykedem azokra a kollegákra, akik győztes mentalitású játékosokkal vannak megáldva, nekem ebből kevés van. Fejmosást nem tartottam a mérkőzés után, keddig mindenkit pihenőre küldtem. Úgy gondolom, hogy néha már nincs értelme dolgozni, hiszen akármilyen jól mennek a fiúk az edzéseken, hétvégére az amatőrizmus lesz úrrá rajtunk.
Kis Károly: Fordulatos mérkőzésen igen értékes három pontot szereztünk. Tudtuk, hogy a hazaiak felkészültek belőlünk, ennek volt köszönhető, hogy az első félidőben nem tudtunk helyzeteket kialakítani. Örülök, hogy sikerült Pápán nyerni, annak pedig különösen, hogy vesztett állásból tettük ezt meg.

Lombard Pápa – Paksi FC 1-2 (1-0) G.: Bárányos ill. Böde, Magasföldi
Perutz Stadion, 2000 néző, v.: Berger József (Viszokai László, Forgács Attila)

Lombard Pápa: Szűcs L., Nagy S., Dlusztus, Supic, Rajnay (Takács P. 50.), Quintero, Gyömbér, Rebryk (Heffler N. 56.), Bali (Szabó Zs. 70.), Bárányos, Maric
Paksi FC: Csernyánszki, Heffler T. Éger, Fiola, Báló (Szabó J. 34.) Vayer (Sifter 46.) Sipeki Böde Bartha Magasföldi (Kiss T. 81.) Montvai

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!