A Hévíz otthonában javíthat a Lombard II


2011-04-01 13:52:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Hévíz otthonában javíthat a Lombard II  főképe
A múlt heti agyonnyert Répcelak elleni vereség után nehéz mérkőzés előtt áll Nagy Mihály csapata. Az árnyékcsapat ahhoz a Hévízhez látogat, mely a dobogó legalsó fokát foglalja el. A harmadosztály élmezőnye jelenleg nagyon sűrű, a tabellát a Sopron vezeti 45 ponttal, második a Lombard 43 egységgel, a Hévíz pedig a 41-el áll a harmadik helyen. Amennyiben sikerülne idegenben begyűjteni a három pontot, a mieink átmenetileg visszavehetnék az első helyet a Soprontól, míg öt ponttal elhúznának a hétvégi ellenféltől. Nagy Mihály a múlt héten látott támadójátékot várja tanítványaitól, ugyanakkor a hátsó szekciónak sokkal jobban kell összpontosítania.
- Ha minőségben meg tudjuk ismételni az elmúlt heti támadójátékunkat, akkor jó esélyünk van győzni. Viszont a mezőnyjátékosoktól sokkal koncentráltabb figyelem kell a védekezésben, főleg a ponthelyzeteknél, mert lehet a kapust kárhoztatni, ám hogy a lehetőség kialakuljon az a mezőnyjátékosokon múlik. Egyáltalán nem adtuk fel azt a törekvésünket, hogy visszavegyük az első helyet. A gyerekek is, én is és a vezetőink is a legtöbbet akarják, de persze ez nem mehet az első csapat szereplésének a rovására, mert mindig az a legfontosabb.

A forduló további párosításai:
Szombat
Balatonfüred – Csorna
Lipót – ZTE II
Badacsonytomaj-Tapolca – Büki TK
MTE 1904 – Celldömölk

Vasárnap
Haladás II – Kőszeg
Sárvár – Várpalota
Répcelak - Sopron

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!