Hazai fordulót rendeztek az OB II-es vízilabda bajnokságban


2009-10-31 14:51:25  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Hazai fordulót rendeztek az OB II-es vízilabda bajnokságban főképe
A Pápai SE-Termál csapata ma délelőtt két mérkőzésen szállt vízbe a Várkertfürdő medencéjében. Studringer Béla alakulata előbb a volt OB I-es játékosokkal teletűzdelt Tatabányával mérkőzött meg, majd a bajnokságban már két győzelmet számláló Székesfehérvár várt pólósainkra. A hazaiak első mérkőzésükön cseppet sem voltak megilletődve és a játék összképe alapján igazságos, 11-11-es döntetlen született. Studringer Béla fiai az utolsó percekig győzelemre álltak.

- Folyamatosan vezettünk a négy negyed során, jól is játszottunk, a védekezésünk is összeállt, sajnos az utolsó percekre erőben és fejben is elfáradtunk. 10 másodperccel a vége előtt az emberelőnyünket nem tudtuk kihasználni, a másik oldalon döntetlennél 5 méterest hibázott az ellenfél, így összességében reális a pontosztozkodás.

PSE-Termál – Tatabánya 11-11 (Pápai gólszerzők: Sipos Bálint 3, Bedő Miklós 2, Kárpáti Gábor 2 Magyar László 2, Macsotai Péter 1, Georgilas Konstantinos 1)

A második mérkőzésen a vendégek részéről az erőnlét dominált, a pápaiakat igencsak próbára tette az az iram, amit a vendégcsapat megkövetelt. A fehérváriak rengeteget úsztak, így a találkozó második felére elfogytak a mieink.

- Az első két negyedet jól bírtuk, partiban voltunk, aztán a fáradtság miatt becsúszott több kiállítás és gyengébb védekezés. A mérkőzés vége előtt egyik játékosom akaszkodott össze a vendégek pólósával, egy kisebb ütés-váltás után a játékvezetőtől 4 perces csere nélküli kiállítást kaptunk valamint büntetőt ítéltek ellenünk, ez megpecsételte a sorsunkat. Mindent összevetve megérdemelt vendégsiker született, főleg a több úszásmennyiségnek köszönhető a Fehérvár PSE idei harmadik győzelme.

PSE –Termál – Székesfehérvár 6-16

A pápaiak legközelebb Sopronba utaznak, ahol a házigazdák ellen szállnak vízbe.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!