Megalakítanák a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet


2011-03-31 19:45:17  | cikk: mo  | 


Megalakítanák a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet főképe
Orbán Imre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezetének elnöke sajtótájékoztatón számolt be a párt életében jelentős eseményekről. A radikális párt helyi elnöke megtiszteltetésnek nevezte, hogy a pápai református közösség közreműködésével szervezetük is csatlakozhat ahhoz a jótékonysági akcióhoz, melynek keretében a Dr. Ábrahám Sándor Alapítványon keresztül Hidegpataka település lakóinak juttathatnak el adományokat: ruhaneműt, cipőt és élelmiszert.

Orbán Imre bejelentette azt is, bár az időközi önkormányzati választásokat megelőző kampányában úgy nyilatkozott, belép a helyi polgárőr egyesületbe, most mégsem ezt teszi. Tervezi a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület pápai szervezetének megalapítását. A jobbikos politikus utalt arra is, az egyesületnek bárki tagja lehet, aki megfelel a szigorú kritériumoknak, többek között: büntetlen valamint józan életű, részt vesz a felkészítésen és jól vizsgázik. A szervezet feladatköre hasonló lesz a Pápa Városi Polgárőrségéhez, ám koncentráltabb figyelmet biztosítanának a – véleményük szerint – jelenleg elhanyagolt öreghegyi és törzsökhegyi városrésznek. Orbán Imre hozzátette, amennyiben megalakul a szervezet, keresnék az együttműködési lehetőséget Pápa Város Önkormányzatával és a Pápai Rendőrkapitánysággal. A Jobbik helyi elnöke kérdésünkre elmondta, a politikamentes szervezet várhatóan júniusra állna fel.

Orbán Imre közölte azt is, januárban panaszbeadvánnyal fordultak a Gazdasági Versenyhivatalhoz a pápai benzinkutak árképzése kapcsán felmerült kartellgyanú miatt. A jobbikos politikust levélben értesítette a hatóság arról, hogy az ügyben két hónappal meghosszabbították a nyomozás időtartamát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!