Városi évadzáró teniszbajnokság – Bejött a papírforma


2009-10-30 20:23:53  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Városi évadzáró teniszbajnokság – Bejött a papírforma főképe
TTG Kupa néven 24 egyéni, 12 páros és 8 vegyespáros részvételével nyílt városi évadzáró versenyt rendeztek a Ligeti teniszpályákon. A viszontagságos időjárás miatt többször ki kellett hagyni egy-két játéknapot, így idén hosszabbra nyúlt a megmérettetés. Amatőrök és profi versenyzők egyaránt ütőt ragadtak, Jámpa Péter elégedetten értékelt.

- Egyéniben azért is rendeztünk vigaszágat, mert tudtuk, hogy az OB-s játékosok nagyobb tudásuknál fogva hozzák a kötelezőt és legyőzik az amatőr versenyzőket. Ez be is igazolódott, a főágra az OB I-esek, a vigaszágra az amatőrök versenyzők kerültek. Párosban és vegyespárosban nem született meglepetés, érdekesség, hogy a páros küzdelmeket teremben rendeztük, ahol végül a Kelemen-Gulyás duó diadalmaskodott. Vegyespárosban is profi játékosok nyertek, Murai Zita a Liget Teniszklubban teniszezik, míg a Molnár Zsolt OB III-as játékos. Az amatőröknél is papírforma eredmény született, Németh Gergő nyerte a finálét Keresztes Attilával szemben, a főágon pedig ifj. Koch Róbert megérdemelten állhatott fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára.

A bajnokság végeredménye:

Férfi egyéni vigaszág:
  1. Németh Gergő
  2. Keresztes Attila
  3. Erdélyi István

Férfi egyéni főág:

  1. ifj. Koch Róbert
  2. Tóth Attila
  3. Nagy Tivadar

Férfi páros:

  1. Kelemen Attila – Gulyás Balázs
  2. Tóth Attila – Molnár Zsolt
  3. Tomor András – Gulyás György

Vegyespáros:

  1. Murai Zita – Molnár Zsolt
  2. Koch Róbertné – ifj. Koch Róbert
  3. Váradi Barbara – Gosztola István

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!