A Szívárvány óvodáé az Ovi Kupa


2011-03-30 16:37:52  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


A Szívárvány óvodáé az Ovi Kupa főképe
Az elmúlt esztendő sikerén felbuzdulva idén is megrendezték a Spartacus pályán az Ovi Kupát, melyen a tavalyi nyolccal szemben idén tíz óvoda képviseltette magát. Szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadta a piciket, így minden adott volt ahhoz, hogy egy kellemes sportdélelőttöt töltsenek el a jövő nagy reménységei. A benevezett alakulatokat két ötös csoportba sorsolták, a lebonyolítás értelmében a csoportmásodikok a harmadik helyért, míg a csoportelsők a bajnoknak járó kupáért küzdhettek meg. Szülők, nagymamák, nagypapák és a társaiknak szorító gyerekek remek hangulatot varázsoltak a műfüves pályán, egy szép gólt, szerelést vagy egy védést is hangos taps és ováció követett.
- Tény, hogy többen vagyunk mint tavaly és talán a színvonalban is megfigyelhető némi fejlődés - mondta Oroszvári Péter a kupa szervezője. Azokban az óvodákban, ahol a Pápai Egyesített Labdarúgó Club edzői tréningeket tartanak, a kicsik összeszedettebbek, érettebbek, ügyesebbek. A cél a mozgás mellett az, hogy megpróbáljuk a PELC csapataihoz illetve a Munkácsy fociosztályába terelni a gyerekeket. Jó döntés volt, hogy a klub edzői már ilyen kis korban is foglalkoznak velük, így egyre többen választják a labdarúgást.

Az Ovi Kupa végeredménye:
1. Szivárvány
2. Nátuskert
3. Katolikus
4. Csóka
5-6. Fáy, Tókert
7-8. Erzsébetváros, Vajda
9-10. Kéttornyúlak, Huszár

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!