Kispályás labdarúgás: Három osztályban 22 csapat lép pályára


2011-03-30 12:09:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás elkészítette a 2011.évi kispályás pontvadászat három osztályának beosztását. Idén összesen 22 alakulat méri össze erejét, az első osztályba hat, a második és harmadik vonalba nyolc-nyolc együttes került. A helyszínek nem változtak, a bajnokikat a Spartacus-illetve a Vasas pályán és a Malom-tónál rendezik meg. A játéknapok is maradtak, a találkozókat keddi, csütörtöki és pénteki napon játszák. Változás, hogy a Kispályás Bizottságba minden csoportból egy képviselő került, vitás ügyekben a bajnokság kezdetétől Bükki Balázs (I.osztály), Biber Balázs (II.osztály) és Takács Balázs (III.osztály) lesz a vezetőség segítségére.A sorsolás Horváth István sportszervező tájékoztatása szerint a héten elkészül.

A csoportbeosztások:
I.osztály: Combragyöngék, Futrinka Utca, Húsos-Vygo FC, Kiliáni Ördögök, Sector FC, Spartacus 98 FC
II.osztály: Dinamo Pápa, Erzsébetváros, FC DortGrund, Johnson FC, LSM SE, Nagygyimót SE, Piha SC, Szint 93
III.osztály: Bata United FC, Concordia Trans, Inter-Thermo Kertváros, Kertváros, Papírkutyák, TAKIAUTÓ, Unikum 2003 FC, Vendéglátó

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!