Sikeresen szerepeltek a Közgázos diákok a Gordiusz-matematika versenyen


2011-03-28 08:17:10  | cikk: Németh Katalin  | 


A Gordiusz–matematika versenyen, melyet a MATEGYE Alapítvány szervez, a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium évek óta részt vesz. A tavalyi évhez hasonlóan az idén is a megye legeredményesebb középiskolája címet kaptuk, így a vándorserleget ismét hazahozhattuk.
Egyéni versenyben 9. évfolyamon Kiss Ágnes a harmadik, 10. évfolyamon Hujber Ádám az első, Vindisch Bence a második, Szakács Eszter a negyedik, 11 évfolyamon Németh Dávid a második, Boldizs József a harmadik, Obermayer Réka az ötödik, 12 évfolyamon Ódor Richárd az első, Bella Zsanett a harmadik, Szabó Dániel a negyedik helyen végzett.
A megyei döntő eredményhirdetésén, amit a Lovassy gimnáziumban tartottak, két tanárunkat – Karnerné Pethő Katalint és Németh Katalint – is díjaztak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!