Kilencgólos meccsen ismét kikapott a Lombard II


2011-03-27 21:08:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kilencgólos meccsen ismét kikapott a Lombard II főképe
A harmadosztályú labdarúgó bajnokságban a 14. helyezett Répcelakot fogadta a forduló előtt még élen álló Lombard II. A mieink finoman szólva sem kezdték jól a tavaszt, két döntetlent követően vereséget szenvedtek a Sávártól, így a legfőbb rivális Sopron egy pontra megközelítette őket a tabellán. Nagy Mihály a heti felkészülés során a támadójátékra hívta fel a figyelmet, nem csoda, hiszen a támadószekció három meccsen eddig mindössze két találatot jegyzett. A kitűnően kezdő hazaiak 30 perc alatt háromgólos előnyre tettek szert. Ezután pontrúgásokból felzárkózott az ellenfél (3-3), de a hazaiak újra előnyhöz jutottak (4-3). A mérkőzés végén 10 főre fogyatkozó vendégek végül a 83. percben Németh révén megfordították a mérkőzést.

Nagy Mihály: Rövid idő alatt padlóra küldtük az ellenfelet, ahonnan a játékvezető felállította őket, majd a kapusunk kivégzett bennünket.

Lombard Pápa II - Répcelak 4-5 (3-2) G.: Palkó 2, Tóth, Varga öngól ill. Csordás 2, Vágvölgyi, Balassa, Németh

Lombard Pápa II: Kovács - Domján (Peric), Tóth, Wéninger, Borsos - Zulevs, Dóczi, Németh - Szabó (Csepregi), Somogyi, Palkó

A Lombard fiaskójának és a Sopron győzelmének köszönhetően utóbbi átvette a vezetést az NB III-as bajnokságban.

A forduló további eredményei:
Kőszeg – Lipót 2-1
Várpalota – Badacsonytomaj-Tapolca 0-0
Celldömölk – Haladás 1-2
Sopron – Sárvár 1-0
ZTE II – Balatonfüred 0-5
Csorna – Hévíz 0-1
Büki TK – MTE 1-1

A bajnokság élmezőnye:
1. Sopron 45 pont
2. Lombard II 43
3. Hévíz 41
4. ZTE II 35
5. MTE 1904 33

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!