Csalóka Péter a Dé-Mol Színjátszó Társulat előadásban


2011-03-26 21:16:05  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Csalóka Péter a Dé-Mol Színjátszó Társulat előadásban főképe
2010-ben alakult Dé Csaba és Molnár Zsolt vezetésével a Dé-Mol Színjátszó Társulat Pápán. Jelenleg 7 fővel dolgoznak együtt (Dé Csaba, Molnár Zsolt, Buzásné Vajda Szabina, Kosaras Melinda, Molnár Adrián, Nagy Ádám és Iványi Balázs).
Ma délután a HEMO-ban egy kedves, vidám előadásra, Weöres Sándor Csalóka Péter című interaktív mesejátékának bemutatójára invitálták a kicsiket és nagyokat egyaránt a társulat tagjai. A kis előadóterem zsúfolásig meg is telt a gyerekekkel és a szüleikkel.
- 2010 év végén alakultunk. Először csak két tagunk volt, később aztán gyarapodtunk. Repertoárunkban gyermekműsorként a Csalóka Péter, felnőtteknek pedig egy Mátyás mese paródia és a Rómeó és Júlia egyelőre a kínálatunk. A mi stílusunk a felnőtt közönségnek szól, rövid kabaré jelenetekkel, időnként abszurd humort felvonultató darabokkal szeretnénk a jövőben színpadra állni. Első fellépésünk Pápadereskén volt 2010 decemberében, ahová egy Mátyás mese paródiát és a Rómeó és Júlia paródiát vittük. A Csalóka Pétert gyermeknap alkalmából, május végén is szeretnénk bemutatni - mondta el hírportálunknak Dé Csaba alapító tag és rendező.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!