Öngyilkos ámokfutó


2011-03-26 14:40:49  | cikk: HuHa  | 


Még zajlik a rendőrségi vizsgálat annak a férfinak az ügyében, aki a minap lett öngyilkos Pápa városában. A megtévesztő pletykák elterjedése ellen a Pápa Városi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője, Nagy Ákos rendőrfőhadnagy, rövid tájékoztatást adott hírportálunknak az eseményről.
-Egy Pápa környéki településen élő férfi saját tulajdonú személygépkocsijával Pápa városában egy oszlopnak hajtott, veszélyeztetve három ott közlekedő gyalogost.
A veszélyeztetett gyalogosok személyi sérülést nem szenvedtek, de az esetet jelentették a Pápai Rendőrkapitányságon. A rendőrök azonnal a helyszínről elhajtó ámokfutó keresésére indultak, és hamarosan meg is találták.
-Nagy erőkkel kezdtük meg a keresést és rövid időn belül sikerült megtalálnunk a keresett személyt a sérült gépjárművel együtt. A férfi öngyilkosságot követett el, felakasztotta magát – mondta el a főhadnagy.
A Pápai Rendőrkapitányság két eljárást folytat az ügyben, egyrészt a közúti veszélyeztetés bűncselekménye miatt, másrészt a rendkívüli haláleset miatt a Ket. (Közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló törvény) szabályai alapján. A haláleset kapcsán idegenkezűségre utaló adat nem merült fel, az esetet igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja a kapitányság – tudtuk meg Nagy Ákos bűnügyi osztályvezetőtől.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!