Megtartotta az évi első foglalkozását a SZIKRA KLUB


2011-03-25 14:33:45  | cikk: SZIKRA KLUB  | 


Megtartotta az évi első foglalkozását a SZIKRA KLUB főképe
2011. március 24-én tartotta ez évi első foglalkozását Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Gondozási Központ Gyermekjóléti Szolgáltatás által működtetett SZIKRA KLUB.  A 2010-ben indult klub az idei évben is havi rendszerességgel szervez programokat a gyermekjóléti szolgáltatás látókörébe került gyermekek részére. A szervezők alapvető célja a tavalyi évhez hasonlóan, hogy a gyermekek személyes élményekben, tapasztalatokban részesüljenek szabadidejük hasznos eltöltése közben, érdekében.
Az első foglalkozás helyszínét a KÓPÉ-VÁR biztosította, mely gyermekbarát környezetével, színes világával ideális a gyermekek részére szervezett programok lebonyolításához. Ezért a lehetőségért ezúton is köszönetüket fejezik ki a szervezők.
A SZIKRA KLUB indító foglalkozásán megjelent 52 gyermek csoportbontásban két foglalkozáson vehetett részt: zsonglőrlabdát készíthetett, illetve szabadtéri játékra, mozgásra is lehetőségük volt. 2011-ben új tagokkal bővült a SZIKRA KLUB, ezért a szervezők fontosnak tartották, hogy a közös játék, az együtt eltöltött idő alkalmat adjon a gyermekek számára, hogy megismerjék egymást, új barátokat szerezzenek, akiknek szabadidős szokásai, érdeklődési körük hasonló.
A 2011-es évben a szervezők többek között színházlátogatást, tekézést, kirándulást, bográcsozást, a pápai egyesületek, klubok tevékenységének megismerését és egyéb színes programot terveznek a részt vevők igényeihez igazodva.
A gyermekjóléti szolgáltatás a kezdő foglalkozás sikerében bízva a jövőbeni programokra is szeretettel várja a klub tagjait.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!