Nyílt nap az Erkelben


2011-03-24 20:11:43  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Nyílt nap az Erkelben főképe
Ma délelőtt a leendő elsősök szüleit várták az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Intézményébe, hogy a tanító nénik bemutató óráin keresztül betekintést nyerjenek az iskolában folyó oktató munkába. Délután aztán már a nagycsoportosok is részt vettek a különböző foglalkozásokon.
Az 1.z osztály A dzsungel könyve című meséből adott elő rövid részletet, majd a kicsik a leendő tanító nénikkel tornászhattak, rajzolhattak és énekelhettek, mialatt a szülők fényképekkel illusztrált tájékoztatót hallhattak és láthattak az intézményről Heizer Zoltánné igazgatóhelyettestől.
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola a jövő tanévben is két első osztályt indít, a normál és a zenei tagozatot. Az 1. a tanítói Jáger Lászlóné és Telekesi Péter, míg az 1. z-ben Hoffmann Tamásné és Nemeréné Fejes Emília lesznek a nevelők.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!