Ovisuli a Weöresben


2011-03-24 19:13:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ovisuli a Weöresben főképe
Az immár hagyományosnak mondható Ovisuli keretében ma délután ismét a Weöres Iskolába látogattak a gyerekek, akik a négy alkalmas foglalkozás következő állomása során tovább barátkoztak a pedagógusokkal, leendő osztálytársaikkal. Pápa mellett Tapolcafőről, Kéttornyúlakról és Ganna-Döbröntéről is érkeztek szüleikkel gyerekek, akik egyre otthonosabban mozognak az iskola falai között.
- Nem iskolásdit játszunk, hanem a szó szoros értelmében játszunk – mondta a leendő elsősök osztályfőnöke Tóthné Tűz Katalin. A dráma- és kézműves foglalkozások mellett megismerkednek az idegen nyelvekkel, illetve egy mesedélutánon vesznek részt. A 2011/2012-es tanévben két osztályt szeretnénk indítani, meglátjuk sikerül-e annyi gyereket az iskolánkba csábítani. Erre vannak biztató jelek, hiszen az elmúlt alkalommal 20-an látogattak el hozzánk, amikor is Horváth Attila, az iskola igazgatója mutatta be az intézményt.
Az Ovisuli jövő héten is folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!