A Víztoronyba látogattak az ovisok


2011-03-24 13:32:29  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


A Víztoronyba látogattak az ovisok főképe
A Huszár lakótelepi Óvoda Mackó-és Katica csoportja látogatott el ma délelőtt a Pápai Víztoronyba, ahol a kicsik közel 45 méter magasból tekintették meg a várost. A látogatás apropóját a Víz Világnapja adta, Vaspöri Ferencné tagóvodavezető elmondta, hogy a mai alkalom csak egy, az egész hetet felölelő programsorozatból.
- Némi félelemmel töltötte el a 17 ovist az előttük álló mintegy 200 lépcsőfok és a hosszú, kanyargós út, ami a torony tetejéhez vezetett, néhányan pityeregtek is egy kicsit, de dicséret illeti őket, hiszen mindenki bátran viselkedett. Már ilyen fiatal korban is szeretnénk felhívni a víz fontosságára a figyelmet, ezért a héten egy várkerti séta során a Bakonyér vizét illetve az ottani élővilágot is megnéztük, akváriumot állítottunk össze, növényeket ültettünk. Bízom benne, hogy a vízről folytatott korábbi beszélgetéseink, és az ott megszerzett ismeretek maradandóak lesznek számukra.
A gyerekek némi megilletődöttség után teljesen feloldódtak és önfeledten élvezték a pazar panorámát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!