Területi számítógépes rajzverseny


2011-03-22 17:24:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Területi számítógépes rajzverseny főképe
A Víz Világnapja alkalmából a Tarczy Lajos Általános Iskolában számítógépes rajzversenyt rendeztek. A diákok feladata a környezetvédelemhez, illetve a Föld vízkészletének megóvásához kapcsolódott, ebben a témakörben kellett önállóan egy minél kreatívabb rajzot elkészíteniük. A gyerekeknek a feladat során az alapvető rajzprogramot kellett használni illetve a forgatást, tükrözést, döntést, másolást alkalmazni, szöveggel kiegészítve.
- Ez már a 13. versenyünk, amin idén kicsit változtattunk, hiszen a 3.-4.-5-es korosztályok számára hirdettük meg a vetélkedőt illetve a feladatok sem voltak annyira kötöttek – mondta Sashalmi Tamásné. Minden résztvevő ugyanazt a feladatok kapta, őket külön-külön esztétikai szempontok és a technikai megvalósítás alapján bíráljuk el.

Eredmények:

3. osztály
1. Tafferner István (Erkel)
2. Molnár Johanna (Erkel)
3. Góczán Gréta (Tarczy)

4. osztály
1. Szabó Máté (Tarczy)
2. Steiner Katalin (Szent István)
3. Király Zsófia (Erkel)

5. osztály
1. Róka Eszter (Tarczy)
2. Poráczky Dóra (Ugod)
3. Márkus Ádám (Ugod)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!