Mezei futóverseny


2011-03-21 18:16:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Mezei futóverseny főképe
A Városi Diáksport Bizottság a Várkerti Tűzoltópályán rendezte a csapat és egyéni mezei diákolimpiai futóbajnokságot. A verseny célja a futás népszerűsítése volt, emellett arról is döntött, hogy kik vehetnek részt a március 29-ei megyei versenyen Veszprémben. Hat korcsoportban közel 200-an húztak cipőt, ahogy arra számítani lehetett a legnépesebb mezőny az általános iskolásoknál gyűlt össze, a középiskolások részvételi kedve jóval alacsonyabb volt. Kis Károly, a Pápai SE edzője szerint ideális körülmények között tudták lebonyolítani a diákolimpiai küzdelmeket.
- Kellemes tavaszi időben, nagyon jó terepviszonyok között rendezhettük meg a versenyt, ami jól szolgálta a megyeire való felkészülést. Sajnos a nevezők száma elmaradt a várttól, ami a betegségekkel is magyarázható, de tendencia, hogy évről-évre nehezebb rávenni a gyerekeket a futásra. A megyein sajnos nem mi vagyunk az esélyesek, a fedettpályás bajnokságon látottak alapján a veszprémi futók vinni fogják a prímet.

Az eredmények itt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!