Elkezdődött a tavaszi lomtalanítás Pápán


2011-03-21 17:46:43  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Elkezdődött a tavaszi lomtalanítás Pápán főképe
Ma reggel megkezdődött a tavaszi lomtalanítás a város területén. A házak lakói már szombaton és vasárnap szorgosan kirakták otthonaik elé a feleslegessé vált lomjaikat.
A Városgondnokság munkatársai 14 körzetben, 20 autóval gyűjtik a lomokat.
- Felhívnám a lakosság figyelmét, hogy kerti, illetve veszélyes hulladékot,valamint építési törmeléket nem áll módunkban elszállítani. Mivel ma nem végeztünk a lomok begyűjtésével, ezért még holnap, illetve ha kell, szerdán folytatjuk azt. Ezt követően, azaz március 28-án a csatolt településeken, Tapolcafőn, Borsosgyőrött és Kéttornyúlakon szedjük össze a kidobott holmikat. Úgy gondolom, körülbelül ezer köbméter szemét fog összegyűlni ezekben a napokban - tájékoztatta hírportálunkat Bánhidi László, a Városgondnokság vezetője.

Képek:

Kapcsolódó cikk(ek):
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!