Oda a Lombard II veretlensége


2011-03-20 19:52:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Oda a Lombard II veretlensége főképe
A Lombard II három pontért utazott ma Sárvárra, az NB III-as bajnokság 18.fordulójában. „Mai ellenfelünk rutinos csapat, akiket otthon nem könnyű legyőzni, de erre készülünk. A csapatban biztos lesznek változások, mert a támadó játékunkon jelentősen javítani kell” – vélekedett Nagy Mihály a kezdést megelőzően. A Sárvár két gólnélküli döntetlennel kezdte az idei szezont, míg a pápaiak szintén két remin voltak túl. A legfőbb rivális, a Soproni Vasutas SE szombaton Badacsonytomajon begyűjtötte a három pontot, így átmenetileg egy pontra megközelítette a mieinket a bajnoki tabellán. A kezdő összeállítást tekintve joggal bizakodhattak a vendégek, az első csapatból Bíró Péter, Németh Milán, Tóth Gábor, Venczel Balázs és Palkó Dávid is kezdőként jutott szóhoz. A kedvező előjelek ellenére rendkívül gyenge első félidőt produkált mindkét csapat, kapura lövés és helyzetek nélkül. Az 52.percben Palkó könnyelműen eladta a labdát, a kontrából Sinka lőtt 14 méterről a jobb sarokba. Ezután a vendégek végigtámadták a hátralévő időt, de sem helyzetig, sem kapura lövésig nem jutottak.

Sárvár – Lombard Pápa II 1-0 (0-0) G.:Sinka

Lombard Pápa II: Hajgató – Domján (Nyári), Bíró, Borsos, Németh – Dóczi (Megyesi P.), Tóth G., Somogyi – Csepregi, Venczel (Zsivóczky), Palkó Jó: Csepregi

Nagy Mihály: Kritikán aluli volt, amit produkáltunk. Most szerepeltünk elvileg a legerősebb felállásban, és most nyújtottuk a bajnokság eddigi leggyengébb teljesítményét. Teljesen megérdemelten nyert a Sárvár.

A Lombard II március 27-én 15 órától hazai pályán a Répcelak ellen javíthat.

További eredmények:
Badacsonytomaj – Tapolca – Sopron 0-2
ZTE II – Csorna 1-0
Balatonfüred – Kőszeg 3-1
MTE 1904 – Várpalota 2-1
Haladás II – Büki TK 1-0
Lipót – Celldömölk 0-1
Répcelak – Hévíz 0-3

A bajnokság élmezőnye:
1. Lombard II 43 pont
2. Sopron 42
3. Hévíz 38
4. ZTE II 35
5. MTE 32

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!