A Veszprémi Egyetem mellett a játékvezetőket is legyőzte a Bakonyerdő


2011-03-20 19:37:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Veszprémi Egyetem mellett a játékvezetőket is legyőzte a Bakonyerdő főképe
Hazai pályán, a Veszprémi Egyetem ellen kezdte az NB II-es kézilabda bajnokság rájátszását a Bakonyerdő Pápa. Poór Tamás csapatának minden pontra égetően szüksége van a kiesés ellen vívott harcban, így a Veszprém ellen is a két pont begyűjtése volt a cél. Az első félidőben nem játszottak jól a pápaiak, támadásaikba több hiba csúszott, sok volt az eladott labda, védekezésben türelmetlenek voltak. A vendégek góljaiknak felét a mi hibáinkból szerezték, 15-15 állt az eredményjelzőn a félidőben. A második 30 perc sajnos nem a két csapatról, hanem a játékvezetőkről szólt, a Porogi-Tóbiás páros kezéből finoman szólva is kicsúszott a meccs, aminek a Bakonyerdő látta kárát. Beszédes adat, hogy a pápai csapat összesen 28 (!) percet játszott emberhátrányban, míg a vendégek csak 6-ot. A mérkőzés hajrájában előfordult, hogy a kiállítások miatt mindössze két pápai mezőnyjátékos tartózkodott a pályán, melynek köszönhetően négy góllal is meglépett már a megyeszékhelyi gárda (26-30). A pápai fiúk azonban nem hagyták magukat és összeszorított foggal a 10 gólig jutó Takács Balázs vezérletével visszajöttek a meccsbe és egy perccel a lefújás előtt megszerezték a vezetést és egészen a lefújásig meg is tartották azt, 33-31 lett a vége. A Bakonyerdő összes játékosa méltán szolgált rá a végig lelkesen buzdító nézősereg vastapsára.

Bakonyerdő Elmax VSE - Veszprémi Egyetem 33-31 (15-15)

Pápai gólszerzők:
Takács Balázs 10
Szabó Tamás 7
Harcos Bertalan 6
Reizinger Szabolcs 5
Kondor János, Takács Norbert 2-2
Sarus Ferenc 1

Poór Tamás: Bár nem játszottunk jól, küzdeni akarásból ma jelesre vizsgáztunk, gratulálok a játékosaimnak a győzni akarásért. A meccs folyamán jól látszott, hogy nem tudtunk teljes értékű edzésmunkát végezni az utóbbi 7-8 napban, hiszen a hosszúhétvége és a szerdai futsal mérkőzés miatt teremproblémáink voltak. A tréningek helyett elmentünk egy edzőmérkőzésre, ami nem biztos, hogy szükséges lett volna, mivel inkább a védekezést és a támadást kellett volna gyakorolnunk. Jövő héten mivel a Sportcsarnokban táncverseny lesz, a Tapolca elleni mérkőzésünket Ajkán játszuk le. A rájátszásban az a célunk, hogy a Celldömölk mellett legalább még egy alakulatot megelőzzünk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!