Életveszélyes sérülést szenvedett a kisfiú


2011-03-18 18:32:56  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Életveszélyes sérülést szenvedett a  kisfiú főképe
Életveszélyes sérüléssel járó baleset történt a Jókai utcán, a Tarczy iskola és a Március 15. tér közötti útszakaszon. Négy óra előtt néhány perccel egy  tíz éves fiú két parkoló jármű közül az úttestre lépett - próbált áthaladni az utca túloldalára, - ahol elütötte egy Ford típusú kistehergépjármű, amely  a Csókai körforgalom irányából  Fő tér felé haladt. A balesetben a kisfiú életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a sérültet végül mentővel szállították a győri kórházba. Derczó Zoltán közlekedésrendészeti alosztályvezetőtől megtudtuk, a helyszíni szemlét a Közlekedésrendészeti Alosztály munkatársai végezték, a baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság tovább vizsgálja. A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlott, a forgalom 17 óra után állt helyre a Jókai utcán. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!