Indul a tavaszi lomtalanítás


2011-03-18 14:06:46  | cikk: mo  | 


Március 21-én és 28-án Pápa Város Önkormányzatának Városgondnoksága lomtalanítást szervez. A Városgondnokság munkatársai 2011. március 21-én, vagyis hétfőn Pápa város területén, azt követően pedig március 28-án a csatolt településeken, azaz Tapolcafőn, Borsosgyőrön és Kéttornyúlakon gyűjtik be a feleslegessé vált lomokat. 
Figyeljünk oda, mit rakunk ki a konténerek, illetve házunk elé. Építési törmeléket, zöldhulladékot, nyesedéket, veszélyes hulladékot és kommunális hulladékot semmi esetre se tegyünk ki. Szigorúan tilos az elektromos és elektronikai berendezések kihelyezése is, ezek gyűjtésére egy másik időpontban kerül sor. A Városgondnokság munkatársai kérik a lakosságot, hogy a feleslegessé vált lomot úgy helyezzék el, hogy az úttest forgalmát az nem zavarja – adott tájékoztatást Bánhidi László, a Városgondnokság vezetője. Az intézmény vezetője felhívta a figyelmet az időpontok betartására is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!