Ülésezett a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat


2009-10-28 19:42:16  | cikk:  | 


Ma délután 2 órakor ülésezett a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat. A testület határozatképes volt, az ülést Keller Ludmilla elnök vezette. Első napirendi pontban a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló határozat módosítását tárgyalták. A kisebbségi önkormányzat pályázaton nyert 65.000 Ft-ot, így összesen 1.327.000 Ft-ból gazdálkodhat. Második napirendi pontként a háromnegyed éves gazdálkodásról szóló beszámoló elfogadásáról döntöttek a képviselők. A költségek nagyobb részét a különböző rendezvények megszervezése tette ki az idei esztendőben. A képviselők értékelték a múlt héten megrendezett Nelly S.: Keresztút című monodrámájának bemutatóját is. Az előadás, a díszlet, a szervezés kiváló volt, csak kevesen jöttek el a rendezvényre –állapították meg. Vegyes ügyek keretén belül a feladat alapú támogatásról tárgyaltak és a december közepére tervezett kisebbségi nap programját egyeztették, amit a Jókai Mór Művelődési Központban szeretnének megtartani.

Babos Petra


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!