Ezen a héten is gazdag sportkínálatból válogathatunk


2009-10-27 17:14:36  | cikk:  | 


Fontos és izgalmas futball, kézilabda, vízilabda és kosárlabda mérkőzéseket rendeznek a héten városunkban. Szerdán a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek visszavágóit rendezik, a Lombard Pápa Termál FC 17 órától az NB I-es bajnokság éllovasát, Videoton együttesét látja vendégül a Perutz stadionban. Múlt héten a székesfehérváriak Sitku, Szakály és Alison góljával 3-0-ra hozták le a mérkőzést, így nem lesz egyszerű továbbjutó pozícióba kerülnie Baliéknak. Gyorsan hozzá kell tenni, hogy nem lehetetlen a Magyar Kupa folytatás, hiszen a bajnokságban múlt hétvégén 5-ször is sikerült az ellenfél kapusát mattolni.

Csütörtökön 18 órától a magyar kézilabda válogatott lép pályára a Városi Sportcsarnokban, a Marian Cosma emlékére rendezett Pannon Kupán. Csoknyai István legényei 18 órától Tunéziával mérkőznek meg, 20 órától pedig a román és a szerb válogatott csap össze. A mérkőzésekre várhatóan 1500 és 1000 (utóbbi a diák és nyugdíjas) forintért vásárolhatók belépők a Városi Sportcsarnokban.

Szombaton az OB II-es vízilabda-bajnokságban a második fordulót Pápán rendezik. A Pápai SE-Termál csapata délelőtt 10 órától Tatabányával méri össze erejét, majd 11:20 perctől a Sopron – Nagykanizsa találkozót rendezik, végül a házigazdák Székesfehérvár ellen ugranak vízbe 12:40 perces kezdéssel.

Szintén szombaton 16 órától az NBI/B-s kosárlabda-bajnokságban a Pápai KC a szezon harmadik mérkőzésén a Kanizsa KK együttesét fogadja a Sportcsarnokban. Vajda Józsefék eddig egy győzelmet és egy vereséget számlálnak a pontvadászatban, a pápaiak a Budafok idegenbeli legyőzése után hazai pályán – hathatós játékvezetői közreműködéssel - a Sárvártól szenvedtek vereséget. Hétvégén sem ígérkezik könnyűnek a meccs, a Kanizsa a Bonyhád mellett az egyik legerősebb ellenfélnek ígérkeznek.

A sportág szerelmesei tehát el lesznek kényeztetve a héten, reméljük minél több hazai vonatkozású győzelemnek tapsolhatunk majd.

Haraszti Gábor

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!