Két pápai ezüst az országos úszó diákolimpián


2011-03-14 16:11:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Múlt hétvégén Székesfehérváron rendezték az országos úszó diákolimpia fináléját, ahol városunk iskoláit, illetve a Pápai Úszó Sportegyesületet három úszó képviselte. Az első korcsoportban Kun-Szabó Fanni (Tarczy) 50 méter gyorson, illetve 50 méter háton is ezüstérmet szerzett, nagy egyéni csúcsokkal.
- Korosztályában Fanni volt az egyetlen lány, aki két számban is érmet szerzett – tájékoztatta lapunkat Kun-Szabó István. Gyorson csak egy nagyon ügyes öttusázó verte meg, korosztályában az eddigi országos ranglistavezetőre egy másodpercet vert (00:34,52). Háton nagy hajrával, egyéni csúcsát szintén egy másodperccel megjavítva szerezte az ezüstöt (00:40,59). Szintén az első korcsoportban Nagy Levente (Szt. István) is szépen teljesített, ő 50 méter gyorson a tizenhetedik (00:38,35), 50 méter háton a tizenhatodik (00:44,45) helyezést szerezte meg. A második korcsoportban Nagy Zsófia (Szt. István) az erős mezőnyben 50 méter háton a tizenegyedik (00:39,46), 50 méter mellen a tizennegyedik (00:44,12) pozíciót érte el.
A sportolókat a versenyre Szabó Attila úszás szakedző készítette fel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!