Átmeneti lények az ember és az angyalok között - Nőtagjait köszöntötte a Pápai Szegfű Klub


2011-03-12 22:25:03  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Átmeneti lények az ember és az angyalok között - Nőtagjait köszöntötte a Pápai Szegfű Klub főképe
Nőtagjait köszöntötte ma délután a Szegfű Klub. A klub nevéből adódóan minden érkező hölgynek piros szegfűvel kedveskedett, majd Kövér József elnök köszöntötte a viruló hölgykoszorút. A rendezvényen részt vett Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő és Grőber Attila önkormányzati képviselő is, utóbbi ünnepi beszéddel köszöntötte a megjelent nőket.
- A hölgyekről csak szeretettel lehet beszélni, őszintén. Én úgy látom, hogy a hölgyek átmeneti lények. Átmeneti lények az ember és az angyalok között. A hölgyek átmenetisége az angyali lény felé abból következik, hogy ők mindig szolgálnak: vagy egy gyermeket, vagy egy férfit, vagy a családot, vagy az iskolát, a munkahelyet. Nem akármilyen szolgálatot végeznek ők: csendes, zaj nélküli, nyugodt alázatot. Én azt tanultam, hogy ha valamit az életünkben csinálunk, ha szolgálunk valamit, akkor azt úgy cselekedjük, ahogy a hölgyek is teszik: csendesen és alázattal.
Grőber Attila úgy fogalmazott: a nők azért is különlegesek, mert mind erőben, mind gyengeségben a végletesség jellemzi őket, hiszen nem ismer olyan hölgyet, aki ne ijedt volna meg egy póktól vagy egy egértől, ezzel szemben a legnagyobb erőfeszítésre is képesek a legnehezebb körülmények között.
A szolgálatért cserébe egyetlen dolgot kérnek tőlünk a hölgyek: a szeretetet. Nem azt a szeretetet, ami arról szól, hogy valamiért szeressük őket, hanem azért, amilyenek-fogalmazott a képviselő.
A megható pillanatok után a Nyugdíjas Tánckar varázsolt jó hangulatot a Hattyúk dalával. A Pápai Szegfű Klub április 22-én találkozik újra, akkor Puskásné Tófeji Valéria két utolsó, nemrég megjelent verseskötetét mutatják be a szervezők a klub tagságának.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!