Bosszantó döntetlen az NB III-ban


2011-03-12 17:09:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bosszantó döntetlen az NB III-ban főképe
A múlt heti, Mosonmagyaróvár elleni döntetlen után a Lombard II-nek ismét egy ponttal kellett megelégednie a harmadosztályú bajnokság 17. fordulójában, ezúttal a Badacsonytomajjal osztozkodtak Nagy Mihályék a pontokon. Egy gyenge színvonalú találkozón a félidőben még a hazaiak vezettek Szabó Zsolt 38. percben szerzett büntetőjével, a mérkőzés lefújása előtt egy perccel azonban szintén 11-esből Balogh révén egyenlítettek a vendégek, amivel kialakult az 1-1-es végeredmény.
- Nehéz higgadtan értékelni, mert amit a játékvezető művelt velünk a második félidőben, az botrány – mondta Nagy Mihály, a pápaiak mestere. Szakmailag nehéz mit mondani, mert borzasztó nagy szélben kellett futballoznunk, többször eldönthettük volna a meccset, nem tettük meg, az ellenfél úgy utazhat haza, hogy egyetlen kapuralövésük sem volt. Arról nem is beszélek, hogy a 11-est megelőzően egy teljesen jogos szabálytalanságot nem fújt le a játékvezető, ebből az ellentámadásból ítéltek ellenünk büntetőt.

Lombard II – Badacsonytomaj-Tapolca 1-1 (1-0) Gsz. Szabó ill. Balogh
Pápa, 100 néző, v.: Szabó II Zoltán (Pirkó Péter, Török Katalin)

Lombard II: Hajgató, Domján, Dóczi, Wéninger, Borsos, Peric, Kaszás (’69 Megyesi R.), Somogyi (’55 Megyesi P.), Szabó (’79 Zsivóczky), Venczel, Csepergi

Badacsonytomaj-Tapolca: Osbáth, Baumann, Németh, Bárány, Lukácsa, Tóth, Balogh, Csala (’64 Kővári), Szőcze (’83 Mayer), Németh, Kiss

A forduló további eredményei:
Várpalota – Haladás II 0-0
Hévíz – Sárvár 0-0
Celldömölk – Balatonfüred 0-0
Sopron – MTE 1-1
Büki TK – Lipót SE 2-1
Kőszeg – ZTE II 0-2

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!