„Jehovánál keress menedéket” - Jehova Tanúi különleges kongresszusa


2011-03-12 16:12:36  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Jehovánál keress menedéket” - Jehova Tanúi különleges kongresszusa főképe
Megtelt a Városi Sportcsarnok ma délelőttre Jehova Tanúival. A közel 1500 hívő Mosonmagyaróvárról, Sopronból, Szombathelyről, Csornáról, Sárvárról és természetesen Pápáról érkezett a különleges kongresszusra. Az egész napos ülés témája ezúttal „Jehovánál keress menedéket” volt.  Így tehát a délelőtti ülésszakban az éneklés és az imádkozás mellett előadást hallhattak a résztvevők, hogy az embernek miért van szüksége menedékre, hogyan bizonyul Jehova erődnek a nyomorúság idején, valamint hogyan segítsünk másoknak menedékre találni Jehova védőszárnyai alatt.
- Talán sokakban felmerül a kérdés, miért keresünk Jehovánál menedéket. Ha kint vagyunk a szabadban és látjuk tornyosulni a fekete viharfelhőket, akkor természetes, hogy menedéket  kell keresünk, ugyanígy szükségszerű valakit találnunk, aki megvéd bennünket a mindennapokban szellemi értelemben - hangsúlyozta Stánicz Jenő, a soproni gyülekezet tagja, a sajtóosztály felvigyázója.
A délután során tapasztalatokat beszéltek meg, hogy kritikus helyzetben kihez kell fordulni, hogyan oldhatják meg a problémáikat. Szó esett még az Őrtorony című folyóirat ismertetéséről is - tette hozzá Erdész László, a sajtóosztály felvigyázójának helyettese. 
A program fénypontja az önátadás, a megkeresztelkedés volt, melynek keretében a leendő 9 új tag egy vízzel telt medencében merítkezett meg.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!