Nemzetközi kézilabda torna a Weöresben


2011-03-12 14:33:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nemzetközi kézilabda torna a Weöresben  főképe
Az 1996. január 1-je után születettek számára rendezett nemzetközi kupát az UniCredit Bank támogatásával a Weöres Sándor Általános Iskola valamint a Kilián DSE. A házigazdák mellett Győrből a Kölcsey Ferenc Általános Iskola, Veszprémből a Kézilabda Tanoda valamint Barótról a Gaál Mózes Iskola érkezett meg a küzdelmekre. A csapatok körmérkőzéses rendszerben mérkőztek meg egymással. A résztvevők nagyjából egyelő játékerőt képviseltek, egy meccstől eltekintve szoros mérkőzések voltak. Az első hely nagy csatában végül a veszprémieké lett, a házigazdák veretlenül szerezték meg a második helyet, ellenük a Kézilabda Tanoda néhány másodperccel a lefújás előtt tudta csak döntetlenre menteni a mérkőzést, könnyen meg lehetett volna tehát akár az első hely is.

Eredmények:
Gaál – Kölcsey 15-18
Weöres – Kézilabda Tanoda 18-18
Kölcsey – Weöres 14-15
Gaál - Kézilabda Tanoda 14-31
Kölcsey - Kézilabda Tanoda 6-40
Weöres – Gaál 23-20

Végeredmény:
1. Kézilabda Tanoda, Veszprém
2. Weöres Sándor Általános Iskola, Pápa
3. Kölcsey Ferenc Általános Iskola, Győr
4. Gaál Mózes Iskola, Barót

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!