Hazai bajnoki előtt a Lombard II


2011-03-11 18:04:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai bajnoki előtt a Lombard II főképe
Szombat délután 14:30-tól Nagy Mihály csapata az NB III-as bajnokság 17. fordulójában Badacsonytomaj-Tapolca alakulatát fogadja a Perutz Stadion műfüves pályáján. A pápaiakra a múlt heti MTE elleni bajnoki után újabb nehéz 90 perc vár. Az odavágón ugyan Szabó, Mészáros, Peric és Csepregi góljaival 4-2 arányban sikerült elhozni a három pontot, ám az őszi pápai csapatból ezúttal több meghatározó labdarúgó is hiányozni fog, Fűzfa Gergely és Mészáros Márk eligazolt, Palkó Dávidra és Németh Milánra pedig az első csapatnál számítanak.

Nagy Mihály: A hétvégi ellenfelünk egy roppant kellemetlen csapat, nem lesz egyszerű mérkőzés. Főleg azért, mert nem tetszik most a csapatom. Nem látom azt a tüzet, indulatot, amit az ősszel, vagy akár néhány hete is. Rendbe fog ez jönni, de már egy kicsit unalmas a szakma helyett ezzel foglalkozni már második hete. Remélem, hogy rámcáfolnak a gyerekek és biztosan nyerik a mérkőzést.

A forduló további párosításai:
Répcelak – Csorna
Várpalota – Haladás II
Hévíz – Sárvár
Celldömölk – Balatonfüred
Sopron – MTE
Büki TK – Lipót SE
Kőszeg – ZTE II

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!