A Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülése


2009-10-27 16:39:55  | cikk:  | 


Ma délelőtt 9 órakor tartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Kisebbségi Önkormányzat (PVCKÖ). Az ülést Holdosiné Bánhegyi Ildikó elnök vezette, a testület határozatképes volt.

Első napirendi pont a PVCKÖ 2009. évi költségvetésről szóló rendelet módosítása volt, majd a háromnegyed éves gazdálkodásról szóló beszámolót hagyták jóvá. A legnagyobb kiadási tételeket a táboroztatás, a rendezvényszervezés jelentették. 

A vegyes ügyek keretén belül a feladatalapú támogatás igénylésérőltárgyaltak, valamint arról, hogy a kisebbségi önkormányzat több tagja ellen feljelentést tett Kolompár Antal. Holdosiné Bánhegyi Ildikót Ajkán hallgatták meg, a további fejleményekről a későbbiekben értesítjük olvasóinkat.

Babos Petra


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!