Március 15-re készültek a Weöres iskola napközisei


2011-03-10 20:56:59  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Március 15-re készültek a Weöres iskola napközisei főképe
A Weöres Sándor Általános Iskola alsós napközisei háromnapos projekt délutánon vehettek részt a március 15-ei ünnepség kapcsán.
- A program célja, hogy a kicsiket előkészítsük az ünnepre, hazafiasságra neveljük, történelmi és néprajzi ismereteket adjunk át nekik, valamint hasznosan, élvezetesen töltsék el délutánjaikat. Mottónk: Mert napközisnek lenni jó! Ezért szeretnénk a gyerekeknek olyan délutáni elfoglaltságot szervezni, amivel ezt az érzést kelthetjük bennünk. Kedden délután az udvaron baranta bemutatót láthattak a gyerekek, melyet a Hétcsillag Egyesület baranta szakosztálya mutatott be, Pintér Péter elnök vezetésével. Közben az ebédlőben néptánc oktatásra került sor a Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szervezésében. A talpalávalót az Allegro Művészetoktatási Intézmény néhány tagja húzta. A szerdai napon huszárok látogattak el az iskolánkba és előadást tartottak a régi huszár életről és ruhaviseletről. Közben pedig patkó-, célba- és karikadobást próbálhattak ki az ügyes kezű napközisek. A csütörtök délután a kreatív foglakozások jegyében telt, készítettünk nemzeti színű dekorációt, virágot, kokárdát, ablakdíszt stb., melyekkel az intézmény falait fogjuk díszíteni. A program zárása a holnap reggeli ünnepség lesz - mondta el Horváthné Bátor Mária a napközis munkaközösség vezetője.
Az iskola hasonló jellegű programot húsvét előtt fog szervezni, szintén a napköziseknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!