Szurkolói találkozó Véber Györggyel


2011-03-09 18:31:20  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Szurkolói találkozó Véber Györggyel főképe
A múlt heti, Zalaegerszeg elleni meccs félidejében és a mérkőzést követően ismét néhány „szurkoló” trágár megjegyzésekkel illette Véber Györgyöt, Bárányos Zsoltot, illetve Szűcs Lajost. Az ügy tisztázása érdekében a csapat vezetőedzője ma beszélgetésre invitálta a drukkereket, hogy szemtől-szemben tehessék fel kérdéseiket, elmondhassák véleményüket.
- Ez az utolsó próbálkozásom tisztázni a nézeteltéréseket. Tény és való, én is hibás vagyok, bizonyos reakcióim nem helytállóak, de nem fogok bocsánatot kérni senkitől, amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten, én ide dolgozni jöttem. A csapattal karöltve nagyon tisztességesen és becsületesen tesszük a dolgunkat, a lehetőségeinket jóval meghaladóan szereplünk, amivel bizonyos meccsre járó emberek nem törődnek, így néha elszakad nálam is a cérna, de egy biztos, a múlt hétvégi megnyilvánulásom nem fog többet előfordulni. Természetesen nem kergetek illúziókat, biztos, hogy bármi történik itt ma, két hét múlva ugyanúgy mocskolnak minket. A helyzet éleződik, ugyanis ha idő előtt távozom a klubtól, az azért lesz mert nem nyilatkozom a Városi Televíziónak vagy esetleg a szurkolókkal harcban állok, és nem azért, mert a szakmai munka rossz. Ha azért el kell mennem, mert bizonyos köröknek nem tetszik, hogy nem nyilatkozom, akkor megyek – fogalmazott Véber.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!