Döntetlen Szolnokon


2011-03-08 17:22:09  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Döntetlen Szolnokon főképe
A Lombard Pápa csapata Szolnokon lejátszotta múlt héten elmaradt mérkőzését. A mieink 1-1-es félidő után 2-2-es döntetlenre végeztek a Monicomp Liga sereghajtója ellen. A mérkőzésen Marics szerezte meg a vezetést, méghozzá büntetőből, miután egy bedobást követően Máté Péter kezére pattant a labda, a mérkőzés játékvezetője, Takács János pedig büntetőt ítélt. Marics a bal felső sarokba lőtte a labdát 0–1. A 40. percben egyenlítettek a hazaiak, Vukomanovics baloldali beadására Némedi Norbert robbant be, aki 12 méterről a kapuba bombázott 1-1. A második félidőben előnybe kerültek a szolnokiak, a 63. percben Rajnay a tizenhatoson belül lebirkózta Zsolnait, Takács azonnal a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt Némedi Norbert végezte el, aki magabiztosan lőtt a jobb alsó sarokba 2-1. Húsz perccel a lefújás előtt egyenlített a Lombard, Bárányos Zsolt végezhetett el szabadrúgást 30 méterről. A kapura tartó lövést simán háríthatta volna Melnicenko, ám rosszul ért bele, így a labda a hálóban kötött ki 2–2. A mérkőzés eredménye a későbbiekben már nem változott, a Lombard egy ponttal térhetett haza a Tiszaligeti Stadionból.

Szolnoki MÁV FC – Lombard Pápa 2-2 (1-1) G:. Némedi 2, Marics, Bárányos
Szolnok, 450 néző, V.: Takács J. (Tóth, Kormányos)

Szolnoki MÁV FC: Melnicenko, Búrány (Antal 87.) Milicic, Máté P., Vukomanovic, Fitos, (Szalai 73.), Némedi, Durovic, Ngalle, Jokic, Zsolnai (Lengyel 78.)

Lombard Pápa: Szűcs L., Nagy S., Dlusztus, Supic (Farkas 76.) Rajnay Takács P., Gyömbér, Bárányos, Rebryk (Bali 55.) Maric, Heffler N.

Véber György: A látottak alapján elégedettnek kell lennem. A futballistáinknak nem ízlett a talaj, kicsit azonban fel kell mentenem őket – ezúttal tényleg nem volt egyszerű játszani. Számomra érthetetlen, miért nem futballozhattunk március huszonhatodikán, ahogy a két klub megegyezett. A kapott góloknál valóban nagyokat hibáztunk. Az első gólnál negyven métert szállt a labda, még csak nem is lőtték be, hanem ívelődött, ilyen gólt egyszerűen nem lehet kapni. Ami pedig a Szolnok tizenegyesét illeti, sajnos ott is hatalmasat hibáztunk

Március 12-én a Lombard Pápa csapata Szombathelyen lép pályára. A Rohonci útra a Lombard Baráti Kör szurkolói autóbusz indít. Az utazás ingyenes, mivel az utazás költségeit Bíró Péter a Lombard Pápa tulajdonosa állja. Aki a helyszínen buzdítani szeretné a pápai csapatot, az telefonon a 06-30/929-3196 számon, vagy személyesen Németh János Baráti Kör elnöknél jelezheti részvételi igényét.

(Az nso.hu nyomán)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!